Castellano, English, Deutsch, Português, Français,

Waarom ik uw onderzoeksvraag niet beantwoord

 

Editions Orphée, een uitgeverij van muziek en boeken voor klassiek gitaar en luit, is een eenmansbedrijf. Om te begrijpen wat dit inhoud, bedenk dan dat ik niet de beschikking heb over werknemers, ik werk alleen bij alle facetten van het bedrijf, ik doe al het editen, de opmaak van de muziek en het zetten van de tekst, grafisch design, administratie, boekhouding, verwerken van orders, postzegels likken en de pakketjes naar het postkantoor brengen. Bovendien ben ik bezig met onderzoek dat betrekking heeft op huidige projecten. Dat vereist van mij veel tijd om te lezen, naar de bibliotheek te gaan en te communiceren met andere historici.

Nu hebt u mij een vraag gesteld. Als de vraag betrekking heeft op een van de door mij uitgegeven boeken of muziek, dan wil ik u graag helpen en uw vraag naar eer en geweten beantwoorden. Maar gaat de vraag over gitaarhistorie in het algemeen, gitaarrepertoire, componisten, etc., Dan weet ik waarschijnlijk het antwoord op uw vraag, maar om een betrouwbaar en precies antwoord op uw vraag te geven, moet ik de informatie controleren en niet in de wilde weg antwoorden. Dit soort dingen doe ik al constant op diverse internetfora, inclusief mijn eigen blog en vaak genoeg ben ik niet precies. Dat is dan niet wat u van mij verwacht.

Wat het communiceren met bekende collega`s betreft, mensen met wie ik in het verleden gewerkt heb, voor diegenen zal ik de tijd nemen om hun vragen te beantwoorden naar mijn vermogen. Maar er is geen mogelijkheid voor mij mijn kostbare tijd te spenderen aan vragen van mensen waarvan ik nog nooit eerder gehoord heb. Dat geld zeker als blijkt dat de aard van de vraag aantoont dat de vragende niet het vereiste basisonderzoek heeft verricht om tot een oplossing van zijn kwestie te komen. Als u mij iets interessants te melden heeft, informatie waarvan ik mij nog niet bewust was, dan zal ik mijn medewerking willen verlenen aan uw project. Maar als het enige is dat u van mij nodig hebt materiaal voor een publicatie, een opnameproject, een concertprogramma, etc. en ik heb geen idee wie u bent, dan zult u mij moeten excuseren dat ik uw vraag niet beantwoord. Het leven is kort en er is niet veel meer van over. U zult gewoon uw eigen onderzoek moeten doen en mocht u niet weten waar te beginnen dan adviseer ik u te beginnen bij de algemene groep van gitaargeleerden. Een goede plek om te beginnen is de Guitar Summit mailing list


Copyright © 2005 by Editions Orphée, Inc. All Rights Reserved.


CATALOG

G.A.L.I. Table of contents

HOME PAGE


Editions Orphée, Inc.,
1240 Clubview Blvd. N.
Columbus, OH 43235-1226
TELEPHONE: (614) 846-9517
FAX: (614) 846-9794
EMAIL: sales@editionsorphee.com
Last Modified: Thursday, February 21, 2008